Често задавани въпроси (FAQ)

?
Как да поръчате?
Когато натиснете бутона “купи”, автоматично добавяте избрания от Вас модел в кошницата. Бутона на количката ще Ви отведе до избраните от Вас продукти. След избиране на бутона “поръчай”, попълвате Вашите данни, за да Ви информираме, когато поръчката Ви е готова. За да приключите поръчката натиснете бутона “продължи” и изберете начин на плащане. Имате възможност за коментари и забележки по избраните продукти и доставяне на Вашата пратка. Повторното натискане на бутона “поръчай” приема Вашата поръчка. 
?
Как да избера подходящия за мен размер?
Използвайте нашата таблица, за да изчислите лесно Вашия размер.
?
Как мога да заплатя моите покупки?

Може да заплатите с наложен платеж и с банкова карта. Плащането с наложен платеж се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера.

?
Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?
Макар, че регистрацията на нашия сайт не е задължителна Ви препоръчваме да си направите такава, за да не попълвате данните си и за да се възползвате от -10% отстъпка за първа поръчка.
?
Как получавам потвърждение за успешна поръчка?
След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.
?
Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?
Като комплимент към нашите скъпи клиенти доставката сега е напълно БЕЗПЛАТНА. Тя се се извършва от куриерска фирма Speedy. В деня на доставка ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на получаване. Прочетете повече в нашите условия за доставка. Прочетете повече в нашите условия за доставка.
?
Кои методи за безкасово плащане са възможни?
Приемаме всички карти със символа на Mastercard или Visa.
?
Как се гарантират личните и банковите ми данни?
Гарантираме, че е напълно безопасно да използвате Вашите данни при покупка от bfashioshop.com. Цялата информация се изпраща в криптиран вид, за да се гарантира пълна защита на конфиденциалната информация. Прочетете повече в нашите Общи условия.
?
Как да постъпя, ако има нужда да направя промени по поръчката, след като съм потвърдил разплащането?
Свържете се с отдел Обслужване на клиенти на customerservice@bfashionshop.com или на телефон 0888230885 за допълнителни насоки и последващи промени по поръчката Ви. Прочетете повече в нашите условия за доставка.
?
Мога ли да отменя поръчката си?
Можете да отмените поръчка си като изпратите имейл на customerservice@bfashioshop.com или се свържете с отдел Обслужване на клиенти на телефон 0888230885. Направена поръчка не може да бъде отменена единствено ако покупката вече е фактурирана и предстои доставка.
?
Мога ли да върна поръчани продукти?
Предоставяме ви възможността да върнете покупката в рамките на 14 календарни дни в състоянието, в което е получена - придружена с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставена. Цената за доставка за върната стока е за сметка на клиента.
?
Как ще ми бъде възстановена сумата, ако откажа поръчка?
В случай че откажете поръчка, BFashion Shop веднага инициира връщането на стойността, която се възстановява по сметка до 7 работни дни от получаване на стоката. Ако сте заплатили с наложен платеж, трябва да ни изпратите банкова сметка на customerservice@bfashionshop.com, като името на банковата сметка трябва да съвпада с името на клиента, създал профил в BFashionShop. Сумите се възстановяват само по банков път независимо от метода на покупка - наложен платеж или чрез карта. Прочетете повече в нашите условия за доставка.
?
Как мога да направя рекламация на закупена стока?
За условията по рекламации може да прочетете повече в нашите условия за доставка.
?
Как да поддържам закупените продукти?
Уверете се, че следвате инструкциите за поддръжка върху етикета. Ако имате колебания относно поддръжката, свържете се с нас на телефон 0888230885 или ни пишете на  customerservice@bfashionshop.com.
?
С кого мога да се свържа за допълнителни въпроси?
Можете да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на имейл адрес customerservice@bfashionshop.com или на телефон: 0888230885.
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас