Кои сме ние?
Кои сме ние?

BFashion

Живеем в динамично време, което е предпоставка за търсене и предлагане на нови възможности.

Представяме Ви нашата обновена концепция Bfashion - мултибранд, която обединява модните марки – Badoo, Bella P., Charissimo, Milly Brown, Modissimo и BSB. 

Основната идея, която следваме е – „жената да се чувства щастлива“. Ето защо и основните ни усилия са съсредоточени да Ви представим перфектно изработени тоалети за всеки момент от живота. 

При нас ще откриете пълната колекция на любимата ни марка Badoo с разнообразие от бизнес облекла, официални тоалети, вечерни рокли, коктейлни рокли. 

Ще провокираме младежкия Ви дух с моделите от серията Milly Brown, чиито модели ни карат да се чувстваме забележими и авантюристични.

Ще имате възможност да покажете своята индивидуалност с ежедневните, практични и удобни облекла на Bella P

Ще се докоснете до вечната класика  с марката Charissimo, които изработват плетива надхвърлящи границите на тенденциите, превръщайки ги в модели с непреходен стил. Удобство е ключовата фраза в моделите на марката.

 

Общото, което обединява гръцките модни марки е перфектните кройки, висококачествените материи, богатият асортимент на колекциите и изборът на размери от 42 до 58 на марката Badoo, от 46 до 56 на марката Bella P. и от S до 4XL на марката Charissimo, Milly Brown с дължини на роклите  до средата на бедрата и размери от XS до 2XL. 

 

Модерните, удобни и класически модели се допълват изключително добре с аксесоарите на марка Modissimo. От ефирно нежни до галещи кожата и създаващи усещането за уют шалове. Колани подходящи да завършат цялостната визия на всеки един тоалет.

 

Движещата сила за нас е, че  смисълът на модата е не просто да прави жените красиви, но и също така да им вдъхва увереност, да дава самочувствие. Класическата линия да извади по един неповторим начин индивидуалността на всяка жена, да покаже нейната многоликост както в ежедневието така и в специалните поводи в живота и.

 

Ще задоволим порива и вроденото усещане за това, какво иска да има една жена в гардероба си, съчетавайки моделите на внимателно подбрани гръцки марки.

 

Нова колекция - Badoo Пролет/Лято'23

Вижте новата колекция на Badoo